Kovácsoltvas örök rózsák
A mindennapok legszebb ajándéka

Kézműves kovácsoltvas rózsák válogatott alapanyagokból
Akár díszdobozban egyedi összeállítással és felirattal
TOVÁBB AZ ÖRÖK RÓZSÁKHOZ

Kovácsoltvas örök rózsa

Az ajándékozás mindig egy furcsa problémája az emberiségnek. Számtalanszor elhangzik a következő mondat amit talán egy picit mindannyian ununk.. – “Mit vegyek neki?”

A megoldás: kovácsoltvas örök rózsa

Most jön a kérdés, hogy miért?

Egyedi ajándékoddal kitűnhetsz a tömeges árucikkek közül. Kifejezheted egyéniséged. Nem éred be a könnyen hozzáférhető sablonos termékekkel. Szeretnéd látni az arcán a szívből érkező meglepődöttséget és örömet, mert Téged ez boldoggá tesz, ha láthatod szíved hölgyének igazi örömét.

Ezért ajándékozz neki igazi kézműves kovácsoltvas örök rózsát!

Örök kovácsoltvas rózsáinkat névnapra,születésnapra, szeretett édesanyáink köszöntésére, nagymamáink iránti szeretetünk kifejezésére, egyszóval bármilyen alkalomra ajándékozhatod szeretteidnek.

vascsodák rózsa

Minden alkalomra

Kézműves rózsáinkat teljes szakértelemmel és odaadással készítjük, a hobbink egyben a munkánk is.
A rózsa természetességét és a vas határozott karakterét ötvözve alkottuk meg a rózsáinkat, amelyek magas minőséget képviselnek elérhető áron.

A rózsák végleges formáját rengeteg munkaóra és tervezés előzte meg, hogy vásárlóink a szeretteiknek a legjobb minőséget ajándékozhassák.

Amennyiben szeretnél betekintést nyerni a gyártási folyamatba kérlek látogass el a közösségi oldalainkra

Díszdobozos, nemesfém hatású örök rózsáinkkal, egyedi szívhez szóló üzenettel valóban egyedi megjelenésével az ajándékozás öröme mellett gyönyörű dísztárgyként is jeleskedhet otthonában.

Ajándékaink széles színválasztékban érhetőek el. Antik hatású örök rózsáktól egészen a nemesfémmel bevontakig megtalál mindent.

Nagyobb mennyiség rendelése esetén kérhet egyedi árakat.

Egyedi elképzelését is megvalósítjuk, nincs más teendője mint felvenni velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségek valamelyikén!

Shopping Cart
Scroll to Top

INFORMÁCIÓ!

NYÁRI SZABADSÁG

2021.07.19-2021.07.25-IG NYÁRI PIHENŐNKET TÖLTJÜK!

EZ IDŐ ALATT BEÉRKEZETT MEGRENDELÉSEKET 2021.07.26-TÓL BEÉRKEZÉSI SORRENDBEN TELJESÍTJÜK!

KÖSZÖNJÜK MEGÉRTÉSED!