• Kovácsoltvas lakberendezés

    Dobja fel otthonát kovácsoltvas lakberendezési tárgyakkal! Ezek a termékek nem csak mutatósak hanem tartósak is! Tedd egyedivé lakásod!

    Tovább az áruházba!

Kovácsoltvas lakberendezés

Otthonát szebbé varázsolhatja egyedi kovácsoltvas lakberendezési tárgyakkal. Ezek a kézműves tárgyak igazi antik hatást csempészhetnek otthonába. Egyedi, kézzel készült kovácsoltvas polctartó, bortartó, gyertya tartó és kovácsoltvas kaspó tartó. Számunkra a minőség elengedhetetlen, így nagyrészt olasz – minősítésű tanúsítvánnyal rendelkező alapanyagokból készítjük termékeinket.

A kovácsoltvas polctartó elérhető különböző színekben, méretekben és stílusokban, ezzel elősegítve azt, hogy mindenki a saját otthonának arculata szerint válassza ki a megfelelőt.

A kovácsoltvas bortartó egy nem mindennapi ékeként szolgálhat otthonának. Különleges otthoni díszítő elem a borkedvelőeknek, borgyűjtőknek és borászoknak. Az asztali kis méretű bortartók mellett elérhető saját tervezésű kovácsoltvas bortartó szekrény, amely már különálló bútorként is használható, amely komoly értéket képvisel.

A kovácsoltvas gyertya tartó különleges hatást kelt otthonának. Egy meghitt vacsora vagy csak a szoba díszítésére is kiválóan alkalmas.

A kovácsoltvas kaspó tartó az otthonának a külső megjelenését gazdagíthatja. Különböző méretekben és teherbírással érhetőek el, mert a megjelenést és a biztonságot is szem előtt tartjuk.  A kaspótartó alkalmas különböző virágok, virág cserepek elhelyezésére.

A kovácsoltvas lakberendezési tárgy akár ajándék céljára is tökéletes. Egy igazán hasznos és egyedülálló ajándék egyes alkalmakra, ünnepekre.

bortartó
kovácsoltvas lakberendezés

Díszítse otthona külterét is

Kovácsoltvas virágtartók sorozata a rajta lévő virágokkal kitűnhet a megszokott bejárati formák közül.

Mindezek mellett vállaljuk különböző előtetők készítését, ami szintén a kovácsoltvas robosztus stílusát képviseli.

Egyedi kérésével nyugodtan fordulhat hozzánk. Kérje szakembereink tanácsát.