Kovácsoltvas kandalló szellőző

KOVÁCSOLTVAS KANDALLÓ SZELLŐZŐRÁCSOK

KÉZZEL KÉSZÜL

KÜLÖNLEGES TARTOZÉK

Gyártás egyedi méretekben is !

EBBEN BENNE VAN AZ ANYAG!

Igazi kézműves termék

Ahogy a régi mondás tartja

.. amely egyedi megjelenést ad kandallójának és otthonának

IRÁNY AZ ÁRUHÁZ!

LETISZTULT DESIGN

MODERN SZELLŐZŐRÁCSOK

KANDALLÓJÁHOZ HŰ MEGJELENÉS

MODERN SZELLŐZŐRÁCSOK

Kandalló szellőzőrács

Kandalló szellőzőrács a kandalló elengedhetetlen kelléke.

A szellőzőrács biztosítja a levegő biztonságos áramlását az otthona légterébe. Számos kandalló szellőzőrács közül lehet választani a piacon, de nem mind elégíti ki a vásárló igényeit. Számtalanszor találkozunk azzal a problémával, hogy tetszik a rács stílusa viszont nem kapható a kért méretben vagy fordítva, illetve nem megfelelő minőségű és erősségű az anyaga.

Mi erre kínálunk megoldást!

Áruházunkban számos kandalló szellőzőrács közül választhat és akár 1 munkanapos szállítással is tudjuk küldeni. Nem találta meg nálunk amit keresett? Nincs semmi gond, hiszen egyedi gyártást is vállalunk rövid határidővel.

Kovácsoltvas kandalló szellőzőrácsainkat, mint termékeink nagy részét minőségi tanusítvánnyal rendelkező olasz alapanyagokból készítjük.

Kandalló szellőzőrácsaink gyártása a minőségi alapanyagok mellett sok éves szakmai tapasztalattal és odaadással történik. Az általunk gyártott szellőzőrácsok a szellőző funkciója mellet értékes díszítő eleme az otthonának így a minőség és a pontosság számunkra nem kérdés.

Otthona legyen akár antik vagy modern stílusú mindenre van megoldásunk.

Webáruházunkban kovácsoltvas és modern vonalú kandalló szellőzőrácsok közül választhat. Minden egyedi elképzelést megvalósítunk, legyen az akármilyen méret, helyzet, minta és szín.

Minőségi alapanyagok
14 év szakmai tapasztalat
Minőség
Kiváló légáteresztés
Hőálló festés
Választható antik színek
Gyártás egyedi méret és elképzelés alapján

kandalló szellőzőrács

Nem csak egy szellőzőrács!

Kandalló szellőzőrács lehet az otthonának kiemelkedő antik hatású dísze is. A natúr fekete mellett számos antik színek közül választhat. Szellőzőráncsaink arany, ezüst, réz, zöld, patinazöld továbbá színterezett alappal is elérhetőek. Nyűgözze le családját és az Önökhöz látogató vendégeket.

Az általunk gyártott kandalló szellőzőrácsok kiváló légáteresztéssel, nagy hő és strapabíró festéssel rendelkezik. Nem kell aggódnia, hogy idővel elmúlik a szellőzőrács szépsége.

Kényes nyílások eltakarásával is keressen minket nyugodtan, hisz szakembereink minden helyzetre megoldást kínálnak.

Vásárlás előtt, ha bármilyen kérdés merülne fel keressen minket bizalommal!

Kandalló szellőzőráccsal és beépítésével kapcsolatos anyagainkat itt találja.