KOVÁCSOLTVAS KANDALLÓ KIEGÉSZÍTŐK
Kandallójához minden kelléket megtalál az áruházunkban. Természetesen egyedi tervek gyártását is vállaljuk.
TOVÁBB AZ ÁRUHÁZBA!

Kandalló kiegészítők

Kandallója kötelező kellékei közé tartozik a kandalló szellőzőrács, kandalló szett, hamutálca, fa tartó és tüzikutya.

Ezek a kovácsoltvas kandalló kiegészítők egyben hasznosak és különleges díszként szolgálnak otthonában. Minden kovácsoltvas kiegészítőt kézzel, nagy precizitással készítünk. A minőség számunkra elengedhetetlen, így részben olasz – minőségi tanúsítvánnyal rendelkező alapanyagokat használunk fel az elkészítés során.

A kandalló szellőzőrácsot kérheti egyedi mintával,színnel és mérettel, hogy minél jobban harmonizáljon otthonával. A kovácsoltvas kandalló szettek elérhetőek natúrban és egyedi festéssel is. A hamutálca a kandalló belterének tisztántartása mellett megjelenésével a kandallót és környezetét egy újabb, még otthonosabb szintre emeli. A kovácsoltvas fa tartók egészen a kis mérettől a nagyobb mértekig kivitelezhetőek. A kovácsoltvas fa tartók a megjelenésük mellett rendkívül hasznosak és kényelmi funkciót is betöltenek. A kandalló közelében biztonsággal elhelyezve és megtöltve elősegíti a tüzifa gyors kiszáradását, amivel megkönnyíti a kandallóban való tűzgyújtást.

A tüzikutya elősegíti és meglepően gyorssá teszi a kandallóban való tűzgyújtást, hiszen a tüzifákat erre az eszközre pakolva kényelmessé, praktikussá és biztonságossá varázsolja a kandalló térben történő tűzgyújtást.

Az otthon pihentető melege

A kandalló a lakásnak egy olyan része, ahol az ember a kadalló nyugtató tüze, melege,meghitt fénye, a fa kellemes ropogása, pozitív és nyugtató hatása mellett közelebb hozza egymáshoz a család tagjait és szerető párokat. Az ünnepeket békésebbé, zavartalanná teheti a család számára. Kedvesét meglepheti egy romantikus vacsorával a kandalló kellemes fénye kíséretében.

A pörgős, zajos és stresszes mindennapokból egy nyugalom szigetre térhet haza, ahol már maga az egyedi kellékekkel és kiegészítőkkel díszített kandallója nyugtató hatással bírhat, ami mellett az Ön kedvenc háziállata is szívesen pihen.

A kandalló díszek és kiegészítők egy életen át megőrzik a ragyogásukat.

Amennyiben egyedi terve, elképzelése van keressen minket bizalommal mi megvalósítjuk álmait.

Shopping Cart
Scroll to Top

INFORMÁCIÓ!

NYÁRI SZABADSÁG

2021.07.19-2021.07.25-IG NYÁRI PIHENŐNKET TÖLTJÜK!

EZ IDŐ ALATT BEÉRKEZETT MEGRENDELÉSEKET 2021.07.26-TÓL BEÉRKEZÉSI SORRENDBEN TELJESÍTJÜK!

KÖSZÖNJÜK MEGÉRTÉSED!