Gyakran ismételt kérdések

Igyekszünk minden felmerülő kérdésre pontos és kielégítő választ adni!

Ismerjen meg minket!

A Vascsodák.hu – ” Az online kovácsműhely” egy webáruház amelynek fő profilja a kandalló kiegészítők és tartozékok, kovácsoltvas lakberendezési illetve ajándéktárgyak gyártása. Fő profilunk mellett minden olyan kovácsoltvas terméket legyártunk amire a kedves látogatónak igénye van. Mindezek mellett kovácsoltvas kapuk, keritések gyártásában is jeleskedünk!

Vascsodák.hu által gyártott termékek közé tartoznak a kovácsoltvas/modern megjelenésű kandalló szellőzőrácsok és tartozékok, ajándéktárgyak mint pl: kovácsoltvas rózsa akár díszdobozban is , lakberendezési és ajándéktárgyak, egyedi igény szerinti gyártás, kapuk, korlátok és keritések.

A Vascsodák.hu történetéről olvashat a Rólunk menüpontban és a Blogunkban. Megtekintheti a régi katalógus oldalunkat ahol a munkáinkat is megosztottuk a kezdetektől fogva.

Egyenlőre nem rendelkezünk üzlethelyiséggel. A kovácsoltvas kandalló szellőzőrács kínálatunk megtekinthető a nyíregyházi partnerünk Mi-Jó Vas Kft. üzletében.

Specialitásaink: kandalló szellőzőrácsok és kiegészítők, az ajándékozásban is tudunk segíteni a kovácsoltvas örök rózsa kínálatunkkal! További specialitásaink közé tartoznak a kovácsoltvas kapuk, korlátok és keritések.

Kandalló szellőzőrácsok

Kandalló szellőzőrács kínálatunk teljesen egyedi kézműves termékekből áll. Masszív, strapabíró szellőzőrácsaink kézzel készülnek! Szellőzőrácsaink akár 20-30 évig is megőrzik minőségüket! Kínálatunk mind méretekben, mintákban, színekben és kivitelben is folyamatosan bővül. Egyedi gyártásra is lehetőség van ugyanis tudunk igazodni a kandallója stílusához! 

Kandalló szellőzőrácsaink modern és kovácsoltvas kivitelben találhatóak meg a webáruházunkban. Ezek masszív szerkezetek melyek kiváló légáteresztéssel bírnak. Szinterezett festése strababíró és hőálló. Kézzel készülnek. Alap, csavarozható és nyitható kivitelben is elérhetőek. Amennyiben kültéri használatra történik, égetett cinkes alapozást használunk a hosszú korróziómentes állapot megőrzésére.

Röviden és tömören: A kandalló szellőzőrács rendelkezik egy külső takaró peremmel és egy belső (hátsó) résszel.
A hátsó rész mérete a beépítési méret. 
 
A kandalló szellőzőrácsok beépítési mérete, 
a megadott méret viszintes és függőleges oldalából 40-40 mm-t levonása utáni méret lesz!
Bővebben itt tájékozódhat! Magyarázatok, beépítési segédletek letölthető PDF illetve megnézhető a Youtube csatornánkon!

Beépítés történhet építési ragasztóval vagy csavarozható (tiplis) megoldással.
A nyitható-zárható kandalló szellőzőrácsokat a beépítő keret belső (fal felőli) részen található süllyesztett, csavarozható fülekkel lehet rögzíteni. 

 
Amennyiben lehetséges törekedjünk a maximális biztonságra és használjunk megfelelő csavarokat és tipliket!

 

Szín kínálatunk folyamatosan bővül, hogy minden stílusú lakáshoz megtalálja a megfelelően passzoló színeket!
A festés általában parterünk műhelyében történik ún. porfestés (szinterezés) eljárással. Elektrosztatikusan feltöltött kandalló szellőzőrácsok magához vonzzák a kívánt színű festékport, aztán 200C fokon egy erre kialakított kemencében ráégetik. Előnye, hogy nincs egyenletlen, festetlen rész, kiválló hő és korróziógátló továbbá esztétikus és gyönyörű. Különös esetekben ( nem lehetséges a porfestés, SOS határidő ) kézi festés történik. Előnye: már másnap útnak tudjuk indítani csomagját, szintén hő és korróziógátló a felület.

Természetesen igen!  Webáruházunk kandalló szellőzőrács kínálatában ha nem találta meg a megfelelő mintájú vagy méretű terméket akkor előzetes egyeztetés után egyedileg legyártjuk Önnek a megfelelő kandalló szellőzőrácsot!

Kovácsoltvas kandalló kiegészítők és tartozékok

Kandallója fontos kiegészítői lehetnek a kandalló szellőzőrácskandalló szetthamutálca és a tüzikutya ( más néven fakutya). Ezeket megtalálja a webáruházunkban, illetve egyedi gyártásra is lehetőség van.

Általában igen, de követjük a kort, a divatot és készítünk modernebb, letisztultabb stílusban is ilyen jellegű termékeket.

Igen! Bátran kereshetnek bármilyen kovácsoltvas termék egyedi gyártásával!

Kovácsoltvas örök rózsák díszdobozban

Egyik fő specialitásunk a kovácsoltvas örök rózsa készítése. Mivel nagy odaadással készítjük így a minőség borítékolható!
Bármilyen alkalomra ajánljuk ezeket a rózsákat!  Születésnap, névnap, udvarlás, évforduló, édesanyáknak és nagymamáknak meglepetésként akár díszdobozzal és egyedi üzenettel ellátva!

Vascsodák.hu által gyártott termékek közé tartoznak a kovácsoltvas/modern megjelenésű kandalló szellőzőrácsok és tartozékok, ajándéktárgyak mint pl: kovácsoltvas rózsa akár díszdobozban is , lakberendezési és ajándéktárgyak, egyedi igény szerinti gyártás, kapuk, korlátok és keritések.

A dobozokat  igyekeztünk úgy tervezni, hogy a súly/masszivitás aránya tökéletes legyen. Sajnos a rohanó világunkban előfordulhat, hogy a biztonságos csomagolás ellenére megsérül a doboz.. Nem szabad elkeseredni! Jelezd a csomag átvételekor a futárnak, jegyzőkönyvet ír és cseréljük a sérült terméket!

Fontos! Jegyzőkönyv nélkül mi sem segíthetünk!

A név kötelez! A kovácsoltvas örök rózsáink élettartalma : örökkévalóság +1 nap 🙂

Természetesen! Nagy mennyiség rendelése esetén egyedi árat kérhet az alábbi menüpont alatt.

Egyedi elképzelés alapján történő gyártások

Kovácsoltvas termékek, kandalló szellőzőrácsok, kapuk kerítések és minden ami kovácsoltvas! Természetesen minden jellegű elképzelést meghallgatunk és igyekszünk a legtöbbet segíteni!

Kovácsoltvas egyedi termékek gyártása 1-3 hétig is elterjetdhet! További információkat az alábbi linken olvashat.

Ha nem találta meg amit keresett de mindenféleképpen szeretné legyárttatni akkor kereshet minket e-mailban, telefonon illetve a kapcsolat menüpont alatt megadott elérhetőségi információk bármelyikén!

Természetesen lehetséges! Az ország egész területére szállítunk! Külföldi szállítás is lehetséges.
A szállításról itt olvashat bővebben!

Szállítás és garancia

Rendelés feldolgozásától követve 1-3 munkanap alatt érkezik a csomagod!

Fő szállító partnerünk a GLS Express

Esetenként a szállítást a DPD és a Magyar Posta Zrt. is végezheti.


Természetesen lehetséges más szállítási lehetőség melyet a webáruház nem ajánl fel alapértelmezettként.

Csomagod kérheted:

PickPack pontra
MPL csomagautomatába
FOXPOST automatába
GLS csomagpontra

Ezen szállítási módok egyenlőre előzetes egyeztetést igényel!

Természetesen a garancia minden webáruházunkban található termékre vonatkozik. A garanciális feltételekről itt olvashat bővebben.

Termékenként változó a garanciális időtartam. Bővebb információt itt olvashat!

Hogyan történik a fizetés?

Rendeléseid fizetheted előreutalással és utánvéttel is.

Rengeteg tényezőtől függ.

Ha a gyorsaság és az egyszerűség a szempont akkor javasoljuk az előreutalás opciót!

– Miért?

Előreutalásos rendeléseket piorítást élveznek az utánvétesekkel szemben.
Egyszerűbben: az előreutalásos rendeléseket előre soroljuk, így hamarabb kerülnek csomagolásra és futárnak történő átadásra!

Így köszönjük meg a bizalmad és mellesleg a szállítási költség is olcsóbb !

.. a futárnál pedig elég egy aláírást adnod a hosszas pénzszámolás helyett!  🙂

99%-ban igen! Kiszállítás előtt kapsz egy értesítő e-mailt, ami tartalmazza az adott információt, hogy lehetséges a futárnál bankkártyával fizetni vagy sem.

Természetesen igen!

Az utánvétes csomagoknak magasabb szállítási ára van és lassabban érnek célba.

Nem találta meg a kért információt? Kérdezzen Tőlünk!

Shopping Cart
Scroll to Top

INFORMÁCIÓ!

NYÁRI SZABADSÁG

2021.07.19-2021.07.25-IG NYÁRI PIHENŐNKET TÖLTJÜK!

EZ IDŐ ALATT BEÉRKEZETT MEGRENDELÉSEKET 2021.07.26-TÓL BEÉRKEZÉSI SORRENDBEN TELJESÍTJÜK!

KÖSZÖNJÜK MEGÉRTÉSED!